ZAVŘÍT MENU
Maso jen z českých chovů
Čerstvě bourané každý den
Zakrojené na míru tomu, co vaříte
KategorieMaso
Další kategorie
Filtry
Dle způsobu přípravy
Všechny filtry

Maso - Grilování a minutky

Vepřová krkovice bez kosti
Krkovice na medové mrkvi
zobrazit recept
Vepřová krkovice s kostí
Vepřová kýta bez kosti
Vepřová pečeně s kostí
Vepřová pečeně bez kosti
Vepřová panenka
Vepřový bok bez kosti
Kuřecí prsa
Krůtí prsa
Hovězí váleček z kýty
Vlastní výroba
Akce
Marinované kuřecí čtvrtky
1 2
Objevte místní chutě

Pravidelně pro vás vybíráme to nejlepší z vašeho kraje. Seznamte se s místními řezníky, uzenáři, pekaři a mlékaři a zamilujte si jejich výrobky.

Jan Havlíček, Patrik Šeba
HLET s.r.o., jednatelé