ZAVŘÍT MENU
12345

Drůbeží maso

Najeďte myší nad mapu masa

1. Krk a skelet

Ideální na přípravu vývaru.

2. Prsa

Světlé kuřecí maso. Nejvyužívanější část kuřete. Mohou být s kostí i bez kosti. Ideální pro rychlou úpravu v podobě kostek nebo nudliček. Na gril nebo pošírování.

3. Stehno

Tmavé kuřecí maso. Je ideální na dušení a pečení.

4. Křídlo

Tmavé kuřecí maso. Křídla skvěle chutnají pečená a grilovaná, naložená v marinádách.

5. Hřbet

Ideální na přípravu vývaru.

Používáme cookies

Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.

Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.

Cookies, které používáme:
Přijmout vybrané