Já rád játra, ty rád játra a úplně nejradši je máme na cibulce. Jak na ně?
? 800 g jater
? 1 ks cibule
? 1 lžička drceného kmínu
? 300 ml vývaru
? sůl a pepř
? trocha másla
? čerstvý tymián
Na trošku oleje dejte smažit jednu najemno nakrájenou cibulku. Mezitím si játra nakrájejte na nudličky a po chvíli přidejte k cibulce spolu s kmínem. Po pár minutách přidejte snítku tymiánu, zalijte všechno vývarem a nechte asi 15 minut pozvolna dusit. Pozor! Játra se nesmí dusit moc dlouho, aby neztvrdla. Pak už jen dochuťte solí a pepřem a v horkém výpeku rozpusťte trošku másla. A je hotovo, dobrou chuť!
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.