ZAVŘÍT MENU
Zpět na výpis receptů

Játra na cibulce

Já rád játra, ty rád játra a úplně nejradši je máme na cibulce. Jak na ně?

Co budete potřebovat?

🥩 800 g jater
🧅 1 ks cibule
🥄 1 lžička drceného kmínu
🥣 300 ml vývaru
🧂 sůl a pepř
🧈 trocha másla
🌿 čerstvý tymián

A jdeme na to!

Na trošku oleje dejte smažit jednu najemno nakrájenou cibulku. Mezitím si játra nakrájejte na nudličky a po chvíli přidejte k cibulce spolu s kmínem. Po pár minutách přidejte snítku tymiánu, zalijte všechno vývarem a nechte asi 15 minut pozvolna dusit. Pozor! Játra se nesmí dusit moc dlouho, aby neztvrdla. Pak už jen dochuťte solí a pepřem a v horkém výpeku rozpusťte trošku másla. A je hotovo, dobrou chuť!