Máte už plány na nedělní oběd? Vyzkoušejte třeba tuhle voňavou kombinaci králíka a bylinek.
? 1 ks chlazeného králíka
? tymián, rozmarýn, medvědí česnek (čerstvé nebo sušené)
? česnek
? olivový olej
? sůl a pepř
Kupte si u našeho řezníka celého chlazeného králíka. Maso potřete olejem, okořeňte a společně s podrceným česnekem a bylinkami pečlivě zabalte do alobalu, aby neunikala vypékaná šťáva. Vložte do trouby a pečte do měkka asi 1,5 hodiny při 180 °C.
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.