Drůbeží patří k těm nejoblíbenějším masům, a to nejen u nás. Důvodů je hned několik – seženete ho na každém rohu, jeho přípravu zvládne opravdu každý, a navíc je dietní. Při nákupu věnujte kromě jeho čerstvosti pozornost i tomu, odkud pochází. Na pohled by mělo drůbeží maso být příjemně světle růžové. Našedlé či jinak zabarvené maso raději nekupujte, stejně jako maso, které je nepříjemně cítit. Drůbeží by totiž mělo být prakticky bez vůně.
Dáte si dnes prsa či stehna? Nebo raději skelet na pořádný kuřecí vývar? U nás si vyberete!
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.