Čerstvé hovězí maso má sytě červenou barvu a na řezu je lesklé, až duhové. Do té nejvýraznější chuti a barvy hovězí zraje. Pokud se u něj tedy setkáte s tmavým okrajem a silnějším aroma, nebojte, všechno je v pořádku. Zralé hovězí poznáte právě podle toho, že je tmavší a více voní. Jestli hledáte maso na steak, koukejte spíše po mramorování, tedy množství tuku uvnitř masa. Dostali jste chuť na pořádné hovězí?
Rádi vám kousek ukrojíme!
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.