ZAVŘÍT MENU

Jak koupit/poznat čerstvé maso

Čerstvé maso by mělo být láskou na první pohled – zkrátka už od vstupu do prodejny by se vám mělo líbit. Koukejte hlavně po tom, aby mělo svěží a zdravou barvu. Výjimkou mohou být místa, kde se maso dotýká tácku či igelitu – tam se k masu dostává méně kyslíku a může tak oxidovat. Na kvalitě a chuti to ale neubírá. Jde spíš o kosmetickou vadu.

Kvalitní a čerstvé maso musí i vonět. Pokud je jeho vůně kyselejší anebo maso přímo zapáchá, určitě z něj nevařte. A nebojte se naše řezníky požádat, aby vám u pultu dali k masu přičichnout, ať ho můžete vyzkoušet „na vlastní nos“. Na čerstvosti si zakládáme.

Tak co vám můžeme ukrojit?

Naše maso
Používáme cookies

Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.

Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.

Cookies, které používáme:
Přijmout vybrané