ZAVŘÍT MENU

Jak maso zamrazit (když už musíte)

Když už musíte, doporučujeme maso zamrazit ve vodě, aby se při zamrazení nevysoušelo a nepotrhala se mu svalová vlákna. Voda vytvoří ledovou krustu a mráz se tak nedostane přímo do masa. Případně ho můžete zabalit do fólie a dát do igelitového sáčku, který je k mražení potravin přímo určený. Nejenže tak předejdete spálení masa mrazem, ale zabráníte i tomu, aby začalo vonět jako čína nebo guláš, které se mrazí na přihrádce vedle. Také je dobré zamrazovat vždy co největší kus masa. A hlavně nezapomeňte – v mrazničce by nikdy nemělo být dlouho, tím ztrácí na kvalitě.

My ale vždycky radši čerstvé než mražené. Tak co vám můžeme ukrojit?

Naše maso
Používáme cookies

Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.

Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.

Cookies, které používáme:
Přijmout vybrané