ZAVŘÍT MENU

Jak se vyznat v kvalitě baleného masa?

Balené maso nutně hned neznamená nižší kvalitu. Nevýhody se skrývají spíš v omezeních při výběru. K masu z krabičky si nepřivoníte, nemůžete si ho prohlédnout ze všech stran a nevyberete si to správné zakrojení, které se vám zrovna hodí do receptu.

Pokud v obchodě vybíráte balené maso, musíte si také pohlídat pár dalších věcí. Přesvědčte se, že maso ve vaničce neplave ve vlastní šťávě, a pohlídejte si jeho barvu. Neměla by být moc tmavá, ale zase ne moc světlá.

Anebo zajděte k nám a kupte si maso přímo od řezníka. A co říkají naši řezníci na maso vakuované? U vepřového ani drůbeže se moc nenosí. Hovězí ale naopak ve vakuu dozrává a získává tak ještě výraznější chuť.

Naše maso
Používáme cookies

Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.

Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.

Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.

Cookies, které používáme:
Přijmout vybrané