Na pečení a dušení použijte maso, které není tak šťavnaté, zato je prorostlejší a chuťově výraznější. My doporučujeme třeba krk, hrudí, plec, žebra nebo vrchní a spodní šál.
Máte chuť na pořádný steak? Zvolte libovější maso, které nepotřebuje dlouhou dobu přípravy. Nejvíce si pochutnáte na pořádném bifteku z květové špičky, svíčkové nebo roštěnce.
Jak na pořádný guláš? S pěkným kouskem kližky, ořechu nebo plece nikdy nešlápnete vedle!
Dostali jste chuť na silný vývar? Nechte si od nás zakrojit hovězí oháňku!
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.