Pokud se v obchodě trochu blíž podíváte na označení mletého, možná vás zaskočí trochu jiné pojmenování: polotovar nebo „výrobek z mletého masa“. Podle zákona totiž jako „mleté maso“ můžeme označovat jen čisté mleté, bez jakýchkoli přídavků. Dokonce i bez soli. Právě díky ní ale mleté maso vydrží čerstvé a nevadí mu skladování v trochu vyšší teplotě nad dva stupně, kterou řeznictví, supermarkety, ale hlavně vaše lednice dokážou udržet.
Proto do něj i my tu trošku soli přidáváme. Je to běžný a řezníky ověřený postup. Musíme mu sice říkat „výrobek z mletého masa“, domů si ale odnesete jen to nejlepší mleté. Objednejte si ho tady.
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.