Pokud budete dělat poctivý vývar, kupte u řezníka krk a skelet. Dají polévce tu nejsilnější chuť a krásnou barvu.
Prsa jsou nejuniverzálnější částí kuřete. Hodí se jak na přípravu minutek, tak na gril.
Kuřecí křidélka chutnají nejlépe pečená nebo grilovaná!
Kuřecí stehna neboli tmavé kuřecí maso jsou nejvhodnější na pečení a dušení. Jsou o něco šťavnatější než prsa, a tak snadno se nevysuší. Snesou tedy delší dobu přípravy.
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.