Vepřové maso je u nás vůbec to nejoblíbenější. Není se vůbec čemu divit, protože jeho příprava je snadná a rychlá a využití v kuchyni má opravdu spoustu. Máte chuť na pořádně prorostlý kousek, nebo sáhnete spíš po něčem libovějším? U vepřového si můžete dopřát obojí. A když je řeč o vepřovém, musíme zmínit i ten nejoblíbenější kousek – krkovičku. Krásně šťavnatá, prorostlá a hodí se jak na gril, tak do trouby. Taky už se vám sbíhají sliny?
Který kousek vám dnes zakrojíme?
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.
Cookies jsou malé textové soubory, které jsou po návštěvě webové stránky umístěny ve vašem počítači či telefonu. Díky tomuto vám můžeme zjednodušit práci s webovými stránkami a nabízet vám obsah podle toho, co opravdu hledáte. Umožnují také přizpůsobit webovou stránku vašim potřebám a dopřát vám komfortní prohlížení.
Cookies neslouží k uchovávání osobních ani citlivých údajů.