ZAVŘÍT MENU
Kvalitu si hlídáme
od první vteřiny

Každé ráno řezník přebírá dodávku čerstvého masa. Máme vlastní chovy prasat, které si sami porážíme a tím si kvalitu dokážeme pohlídat. Co si sami “nevyrábíme”, bereme od prověřených dodavatelů, které dobře známe.

VÍC O NAŠEM MASE
Řemeslo máme v malíku

Řezník maso sám vybourá, vykostí a následně ho upraví na přání podle objednávky. Tahle pečlivá práce vám ušetří kila času v kuchyni. Maso od nás proto může hned na pánev, víc péče nepotřebuje.

VÍC O NAŠEM MASE
Co můžeme si vyrábíme sami

Přímo z našeho masa řezník mele, roluje, plátkuje, marinuje, zkrátka vyrábí polotovary dle firemních receptur, jako jsou výborná teplá sekaná, karbanátky a spoustu dalších specialit.

VÍC O NAŠEM MASE
AKČNÍ NABÍDKA

Přemýšlíte, co dobrého uvařit a hledáte inspiraci?
Vyberte si z naší akční nabídky.

PROHLÉDNOUT NABÍDKU
LOVU ZDAR!

Ulovte si zvěřinu provoněnou českými lesy

ULOVIT ZVĚŘINU
Pro čerstvé maso si skočte k nám
Maso z českých chovů

Maso jen z prověřených českých chovů s detailním značením původu

Kvalita prověřená řezníky

Za kvalitu masa z rukou našich řezníků se zaručujeme. Jinak vracíme peníze.

Jiný kraj, jiné chutě

Výběr od těch nejlepších místních výrobců na jednom místě.

Vlastní výroba

Sekaná, karbanátky, plněné papriky a další čerstvá vlastnoruční výroba

Řízli jsme do cen
Vlastní výroba
Akce
Kuřecí prsní řízek marinovaný
Akce
Císařská Niva 50%
Akce
Novákovo kolínko sous-vide 700g
Vlastní výroba
Akce
Novákova krkovička bez kosti marinovaná
Objevte místní chutě

Pravidelně pro vás vybíráme to nejlepší z vašeho kraje. Seznamte se s místními řezníky, uzenáři, pekaři a mlékaři a zamilujte si jejich výrobky.

Jan Havlíček, Patrik Šeba
HLET s.r.o., jednatelé
Zákazníci milují naše maso

Co o nás říkají ti nejpovolanější? Zamilujte se stejně jako stovky dalších spokojených zákazníků do našeho masa, poctivých uzenin a lahůdek.

"Děkuji za kvalitní výrobky i dovoz, bohužel, nevím, která je to přesně prodejna v Praze, takže pochválím všechny :-)"

Irena Šimková

"Dnes podruhé jsem objednala maso od vás. Musím vás pochválit. Maso super oopracované, krásné, čerstvé!!! Já pracovala přes 20 let v řeznictví, takže něco o tom vím, tím spíše chválím!!! Každoládně ještě chválíme paní, která nám maso vozí. Je milá. Děkujeme moc."

Zuzka Havrdová
ŘEZNICKÉ RADY
Jak vybrat ten správný kousek hovězího?

Na pečení a dušení použijte maso, které není tak šťavnaté, zato je prorostlejší a chuťově výraznější. My doporučujeme třeba krk, hrudí, plec, žebra nebo vrchní a spodní šál.
Číst více

Petr Boutros
řezník na prodejně Braník - Nad lesním divadlem 2692/83
DALŠÍ ŘEZNICKÉ RADY