ZAVŘÍT MENU
0

Váš košík je prázdný.

CELKEM
0 položky
0.00 Kč
Nakupte ještě za 700.00 Kč
a máte dopravu po Praze ZDARMA
K OBJEDNÁVCE
0

Recepty

Krkovice na medové mrkvi

Největší výhodou krkovičky je její tukové mramorování – díky němu zůstane vždycky šťavnatá a lahodná. Nejoblíbenější je v grilovací sezóně, my jsme si pro vás ale připravili recept, na kterém si pochutnáte i teď.

Číst více
Hovězí ragú na pivu

Hovězí ragú je prý dokonalým lednovým jídlem. Tohle je navíc hned s několika kapkami piva. Nakrájejte si do něj kus falešné hovězí svíčkové, která se pro dlouhé dušení pod pokličkou narodila. Kam se pak hrabe večeře při svíčkách.

Číst více
Králík po lovecku

Jak se tak díváme ven, na žádnou velkou grilovačku to teď nevypadá. Zahřejte se zatím aspoň s tímhle receptem na králičí po lovecku. A pro králíka si skočte k nám.

Číst více
Domácí vepřová paštika

Co jiného vykouzlit z čerstvých vepřových jater než skvělou domácí paštiku? Připravili jsme pro vás recept na naši nejoblíbenější. Příprava vám zabere jen pár minut.

Číst více
Velikonoční jehněčí s rozmarýnem

Přivítejte Velikonoce s tímto krásně voňavým bylinkovým receptem.

Číst více
Kachna s jarní nádivkou

Klepe jaro už i na dveře vaší kuchyně? Přivítejte ho tímhle receptem na kachnu s jarní nádivkou. A pokud se na kachní zrovna necítíte, recept bude chutnat nepřekonatelně i s kuřecím.

Číst více
Bůček na medu a pivu

Ať už s kostí, nebo bez kosti, vepřový bůček si na talíři skvěle rozumí třeba s medem a pivem… prostě šťavnatost sama. No přesvědčte se sami, recept na bůček pro pivaře jsme pro vás sepsali. Není to opravdu nic těžkého. A ty chutě!

Číst více
Falešné hovězí po burgundsku

Plec z prvotřídního hovězího se krásně hodí na dušení. Jen se na ni nesmí spěchat. Dejte jí aspoň dvě hodinky pod pokličkou, a bude se vám opravdu rozplývat na jazyku. Vyzkoušet můžete recept na guláš na víně, takové falešné hovězí po burgundsku. Jak na něj?

Číst více
Kuřecí prsa s krémovým špenátem

Novoroční předsevzetí. Znáte to – dodržet je není nikdy lehké, hlavně ta kolem jídla. Co ale lehké bude, je tenhle recept na kuřecí plněné krémovým špenátem. A dokonce ani nezatíží vaše novoroční svědomí.

Číst více
Štěpánská pečeně

I my řezníci si už pořádně užíváme Vánoce. A jak jinak než u dobrého masa. Připravili jsme si pro vás recept na sváteční štěpánskou pečeni z výborného hovězího zadního.

Číst více
Kuřecí prsa s medem a česnekem

Ve spojení s medem a česnekem kuřecí prsa na nedělním stole určitě vyniknou. Dáte si?

Číst více
Králík na bylinkách

Máte už plány na nedělní oběd? Vyzkoušejte třeba tuhle voňavou kombinaci králíka a bylinek.

Číst více
Vepřový jazyk

Ačkoli tak na první pohled nepůsobí, jazyk je jedním z nejdelikátnějších kousků vepřového. Má jemnou konzistenci a jeho chuť je opravdu výjimečná. Zkuste mu dát šanci, ukážeme vám, jak na něj!

Číst více
Játra na cibulce

Já rád játra, ty rád játra a úplně nejradši je máme na cibulce. Jak na ně?

Číst více
Kuřecí čtvrtky na másle

Tenhle recept si určitě pamatujete ještě od vaší babičky, maminky, možná dokonce i ze školní jídelny. Klasika je zkrátka klasika, a když je něco dobré, proč to měnit?

Číst více
Kančí se šípkovou

Chcete v kuchyni sáhnout po mase, co chutná stejně skvěle jako vepřové, jen je méně tučné? Zkuste kančí, které je svou barvou i chutí dokonce mnohem výraznější. Nejčastěji si na něm pochutnáváme ve spojení se šípkovou omáčkou. Jak ale na ni?

Číst více
Jelení guláš na víně

Ze všech zvěřinových mas je hovězímu svou chutí nejblíž právě jelen. K tomu je jelení mnohem zdravější a jemnější a připravit si ho můžete na spoustu způsobů. Jelení guláš můžete opít třeba červeným vínem. A to je pak pochoutka!

Číst více
Mufloní na divoko

Tato zvěřina svojí nezaměnitelnou chutí a křehkostí uspokojí i ty nejnáročnější. Na její přípravu ale rozhodně nemusíte být žádní šéfkuchaři. S hrstí bylinek a mufloní kýtou od nás rozpoutáte i ve vaší kuchyni divočinu hodnou každého myslivce.

Číst více
Dančí kýta s kořenovou zeleninou a bylinkami

Každý správný myslivec ví, že jedním z nejchutnějších mas je právě to dančí. Pochoutek, které z něj můžete připravit, je opravdu hodně. My jsme zapátrali ve starých královských kuchařkách a našli pro vás recept na výtečnou dančí kýtu s kořenovou zeleninou a bylinkami. Jak na ni?

Číst více
Srnčí ragú

Přemýšlíte, čím nahradit hovězí maso? Jasnou volbou je srnčí, které má i přes svou jemnost velmi výraznou chuť. Skvěle vynikne po boku kořenové zeleniny a s kapkou (či dvěma) dobrého červeného vína. A když přidáte třeba ještě pár žampionů a koření, vykouzlíte skvělé srnčí ragú. Pojďme se do toho pustit.

Číst více
Hovězí kližka s česnekem a majoránkou

Když se řekne kližka, vybaví se vám nejspíš guláš. Ale tenhle krásný kousek masa má spoustu dalších využití. My jsme si pro vás připravili jedno z našich oblíbených – dušenou kližku s trochou špeku. Jak na ni?

Číst více
Hovězí roštěná na houbách

Máte chuť na pořádnou roštěnku? A co takhle přidat k ní pár hříbků, trochu koření…? Pojďme se do toho pustit.

Číst více
Hovězí krk na zelenině

Krk patří k těm nejkřehčím kouskům hovězího a mezi řezníky je opravdu oblíbený. Je skvělý na steaky, ale i pečený nebo dušený. Nám zachutnal nejvíc s žampiony a kořenovou zeleninou. Jak na to?

Číst více
Pečené vepřové koleno

Tohle jídlo je u nás tak oblíbené, že by se dalo považovat za národní. Příprava je sice zdlouhavější, ale zato opravdu jednoduchá. A ten čas rozhodně stojí za to! Křupavá kůžička, měkké, šťavnaté maso… už se vám sbíhají sliny? Tak pojďme na to.

Číst více
Vepřová pečeně na pivu

Vepřová pečeně patří mezi klasiky, které zkrátka neomrzí. My jsme se rozhodli ji ještě trochu vylepšit, a to jak jinak než troškou silného černého piva. Pojďme se do toho pustit.

Číst více
Králík po lovecku

Jak se tak díváme ven, na žádnou velkou grilovačku to teď nevypadá. Zahřejte se zatím aspoň s tímhle receptem na králičí po lovecku. A pro králíka si skočte k nám.

Číst více
Zabijačková lepenice

Je libo lepenici? S prejtem nebo jitrnicí! Jestli plánujete zabijačkové hody, spárujte naše prejty s pravou zabijačkovou lepenicí. Tou pěkně řeznickou a maštěnou jedině sádlem.

Číst více
Jelení na kaštanech

V tomhle receptu se potkávají hned dva hrdinové podzimního vaření – nasládlé kaštany s jemným jelením masem. Zabere sice pár hodin v troubě, odmění se vám ale nezaměnitelnou chutí.

Číst více