ZAVŘÍT MENU

LOVU ZDAR !

Nevěnujete se myslivosti? Nevadí! Kvalitní zvěřinu provoněnou českými lesy ulovíte i u nás na pultech.

Je libo dančí kýtu, kančí plec nebo třeba rovnou jelení krk? Právě na vás čekají v naší nabídce. Podívejte se SEM, co jsme pro Vás připravili.

Málokdo se zvěřinou v kuchyni běžně pracuje, proč s tím začít?

Stavte se na jedné z našich prodejen pro speciality provoněné českými lesy. A pokud na nejbližsí prodejně zvěřinu neseženete, rádi ji pro vás objednáme. Stačí se ozvat někomu z personálu nebo nám na prodejnu zavolat. Doporučujeme si maso objednat do úterý, abychom vám ho do následující středy mohli připravit čerstvé.

Divočina v kuchyni

Stavte se na jedné z našich prodejen pro kvalitu provoněnou českými lesy. Nebojte se, s naší zvěřinou vykouzlíte božské kombinace. Připravili jsme si pro vás pět oblíbených mysliveckých receptů.

K čemu se hodí který kousek zvěřiny?

Okénko do myslivosti

Tušíte, jak se říká uším divoké zvěře? Co jsou to světla? Víte, že jelením zubům po myslivecku říkáme kelce? Vydejte se s námi na krátkou vycházku po lesnických pojmech, připravili jsme pro vás I malý slovníček.